SPECIFIKATIONER OG DETALJER

Elektrolyt væske

FORDELE

Hos Oxytane® undersøger vi igen, hvilke roller vores moderne brændstoffer spiller i forbrændingscyklussen, og hvordan vi kan frigøre mere energi fra disse brændstoffer. Oxytane® reducerer drastisk forbrug, emissioner og forbedrer ydeevnen. Et fokus på F&U og innovation kombineret med den anerkendte høje kvalitet af vores produkt betyder, at uanset din branche eller organisation, holder Oxytane®  ᐩ  din forretning kørende.

OXYTANe® virker som stelforbindelse

Oxytane® reducerer og / eller eliminerer den elektrostatiske  positive opladning, der opstår i flydende  brændstof. Oxytane® er designet til at være en flydende jordledning. Denne positive elektrostatiske opladningen,som opstår i brændstof når det flyder i brændstof systemet, får hermed en måde at korrigere den ubalancerede tilstand brændstoffet er i.

Når Oxytane® bruges, fungerer det som stelledning til den elektrostatiske positive opladning, der opstår i flydende brændstof i brændstofsystemet. Resultatet er således, at mindre brændstof tiltrækkes elektrostatisk til den stelforbundne motor, og der er mere brændstof / btus til rådighed til frem drivning. Dette resulterer i højere cylindertryk og hurtigere forbrænding.

Dette har en tendens til at reducere kulstofaflejringerne i din motor og hjælpe med at forbedre din brændstoføkonomi. Der kan være en yderligere stigning i din brændstoføkonomi, der skyldes den hurtigere forbrændingshastighed fra brændstof behandlet med Oxytane®.

Dette skyldes, at Oxytane® forøger brændstoffets ledningsevne betydeligt.

ufuldstændig forbrænding
benzin kerosene diesel brændselolie

UFULDSTÆNDIG FORBRÆNding FEJL

BENSIN, KEROSENE, DIESEL OG BRÆNDSELOLIE
Benzin, petroleum, diesel og tung brændselsolie defineres som komplicerede kulbrinter (isolatorer eller flydende plast). Deres strømning i et brændstofsystem skaber et massivt elektrontab. Dette forårsager et ubalanceret elektrisk system, 98% af tiden bliver brændstof positivt opladet og øger overfladespændingen. Det forurener brændstoffet med luft og damp og mister således energitætheden.

I en forbrændingsmotor er motoren forbundet til stel så den er negativ, så det positivt ladede brændstof indsprøjtes i den negativt ladede motor, en elektrostatisk tiltrækning finder sted mellem brændstofdråberne og motoren, hvilket fører til mindre skader som pitting til alvorlige fejl.

Almindelige problemer: Brændstof tiltrækkes til metaloverfladen ,, Kulstofaflejringer fra den ufuldstændige forbrænding fungerer som små svampe,  og absorberer brændstof hvilket fører til en ufuldstændig forbrænding, brændstof forbrænder hermed ikke til at lave kraft til frem drivning, men ender med at ryge ud med udstødningen.

optimeret forbrænding med oxytane

OPTIMERET FORBRÆNDING MED OXYTane®

CD-975 og EN590 TEST VISER INGEN ÆNDRINGER I BRÆNDSTOFSPECIFIKATIONER
Oxytane® fungerer som en ‘jordledning’ , når brændstoffet flyder i brændstof systemet bliver det positivt ladet. Oxytane® sænker brændstoffets elektrostatiske positive spænding, hvilket reducerer overfladespændingen og tillader mikroskopiske bobler at undslippe. Resultatet er et mere rent, mere energi tæt flydende brændstof til brug i motoren.

Oxytane® kan ikke detekteres i dieselbrændstof D-975 og EN590-test viser ingen ændring i brændstofspecifikationer Oxytane® er verificeret med USEPA, VERITAS, INTERTEK og betragtes som et rent brændstof. Vi undersøger konstant, hvilke roller vores moderne brændstoffer spiller i forbrændingscyklussen, og hvordan vi kan frigøre mere energi fra disse brændstoffer.

Oxytane® har flere fordele; Forbedrer motorens ydeevne, Forbedrer brændstof økonomi, Reducerer motorstøj, Reducerer CO2-NOX emissioner, Forlænger motorens levetid